Naglar ! <33

Hej <3 idag e de valborgmässoafton :) (stavn). Men det är inte så varmt nu, imorse vare ganska varmt  men blåsigt fast nu har solen gått imoln och det e kallt och blåsigt :(.

Igår målade jag naglarna, om jag får säga det själv blev de rätt bra ! <3

naglar ! (fina)


hihi knubbis fingrar xP

hej! ;P

hej! Asso senaste dagarna har det ju varit lite dålig updt som ni kanske märkt! Jag är väldigt ledsen för de <3. Men har haft ganska mke annat framför allt med skolan. Men nu ska jag berätta hur det har varit :).

Den här veckan har varit rätt kort (asso skolveckan) 4 dagar :3. I alla fall så har jag varit sådär... I tisdags vaknade jag typ 100 ggn och sen på morgonen var jag jättetrött och hade ont i halsen o va HES!... (sov över hos mina kusiner i söndas) Och dagen var ju rätt bra :). Sen i onsdags åkte jag hem med moster och vi badade på åkesovsbadet. Jag sov över där också. Och det var typ pyttelite bättre på dagen med halsen. Men sen typ på kvällen var jag jättehes då eftersom jag hade pratat mke. (alla som känner mig vet att jag e lite av en pratkvarn :P) Fast jag ock berenike sprang ett varv runt kvartert och då blev det ännu värre med halsen o de. Hade väldigt svårt att andas lixom, det gjorde ont typ. Och idag skulle vi springa två varv runt liljsjön men jag powerwalkade istället med eve som också inte kunde springa.
Vi slutade tidigare också ! <3

Och nu sitter jag här :) <3.

Här e det jag fick av Checco o antonella :). Snällaste dom e <333


En supersöt blommig blus! <33 SO happy :D
´mhihi! <3

Men nu asså, nu kommer den sötaste grejen som man kan ha av det här!!! Awwwwwrrr !! ;D
åå!! Söt <33 gissa vad det är??!!! kolla på nästa bild! <3
<3333


värkligen SUPERDUPERBÄST presenter! Och jag behövde t.o.m ett usb höll faktiskt på o köpa ett typ förra veckan ! ;P hihi!
båda till jättebra användning <333

pussN


sry för dålig updt!!!

Hejj <33
Sorry för bad uppdatering... :/. Men det har varit ett jättebra påsklov!!!
jag börjar med måndagen:
Jag var typ med moster... hihihi kommer inte ihåg ;). gud hoppar över hela veckan till torsdagen nu ... :P

Då kom Checco och Antonella!!!! :D :D :D

oooii ! :D SUPERBRA!!

Sen fira vi påsk och bla bla bla bla bla.... 

Men Checco åkte hem tidigare för lale hans mamma låg på sjukhuset och var typ döende!!! :( :( :( :(.

Men det är bara typ 2 dagar och 2 månader tills vi åker till italien!! aaaa!! <3<3<3<3

pussN <333

Röstning!!

Nu har jag bestämt mig mellan tre skolavslutningsklänningar, en som jag tycker om, en som skulle passa mig och den som har fått flest röster.

Här är den som har fått flest röster.

en som jag tkr om


en som skulle passa mig / tycker om


Nu får ni avgöra!!!! rösta rösta rösta igen !!!
plz<333

RiKtIg sommardag!! :D

Åhh asso så hääärlig dag idag :D ! Väldig kul oxå <33.

Igår var jag hos min moster och var barnvakt åt nicolai med Berenike. Vi hade kul. Sen imorse så åkte jag till elli typ kvart över tio, och vi studsade och bakade cupcakes! Men vi hade inte alla ingredienser så vi fick gå till vb o köpa det. Det var jättevarmt o härligt! :D Haha det var jättekul nästan alla blev bra :P. Sen så glömde vi att äta lunch så vi åt inte förrän halv tre :P. Sen så gick vi till Maria och hennes syrra o hade picknik på deras trädgård hihi ;P. 

Sen så mötte jag mamma i vb o vi köpte ett par skor o jordgubbar!

Sen åt vi middag ute!! Det var årets första utemiddag :D <3.

Imorgon ska vi vara med våra franska kompisar :).

JAG VILL HA EN HUND!!!!
westie !!!

beagle

naaaaaawwww
golden retriver!


labrador!!

kommer fler sen <333333

Med fiffi idag !

Hej alla! Idag Ska det vara jättefint väder typ 16 grader :D. Och det passar jättebra för jag ska va med fiffi, kul :). Och nu e de påsklov!! Yeeeyyy <333 och har ganska fullt schema.. Men på onsdag e jag ledig o kanske torsdag ;). Men på fredag kommer cecco!!! *happy face* men bloggar från mammas mobil så tyvärr kommer ingen bild :(. pussN <3

Vampire diares kväll med ella! <3

Uuuhhuuu Hemsk skolfredag!! Eller inte helda skoldagen bara Jympa lektionen! Hade beeptest! Aarrrrrggghhhhhh!! Det var heemskt, hemskare än förra gången D:. Hade ont i foten för mamma råkade stänga bildörren för ett par veckor sen på min fot men det gick över sen typ men ibland får jag jätteont o nu fick jag det när vi sprang ;(. Fick samma som förra gången... USCH ska sjäälvklart göra reetest :(. Hoppas jag får bättre då...

Men rästen av dagen var SUPERhärlig, 13 grader :D. Och på lunchrasten delade student council ut chokladbollar o dom va såååå goda! :D
Sen spelade vi king, typ tjejerna mot killarna o alla killar var dåliga förlorare hihi så dom banga <3. Och jag blev king 2 ggn utan att behöva göra nåt! haha ;)

 Sen efter jympan så åkte jag o Ella hem till mig o vi hoppade o vi bästemde att vi skulle ha vampire diares kväll, för det e de idag! ;D Kuul! Och både jag o Ella älskar thaimat och stark mat så ikväll ska vi mysa med thai! Det blir gott <333 muuuums... <3 Nu ere Ellas tur o blogga <33 :P Här e hennes blogg!! :D

pussN <3

Gissa om jag e avis på ella, hon ska få en kattunge!! :O :O Den e hur sööt som hälst !! Men hon ska välja senare så de kanske inte e den på bilden här, för hon vill ha en hane o om de e en hona så går de inte :(

GAASH
fuul på miig!!

<3


Bloggar från ellas iphone!! :D

Hej Alla!! Jag bloggar från ellas Mobil! Asso iphone 4 :). Vi e ute nu har lunchrast. Killarna kör fotboll dom suger haha :P. Det är varmt hihi ;P. Sen har vi engelska o sen so. Vi ska ha ett quiz... Men det e nog enkelt. pussN<3

Önskelista!! :D

Nu har vi lunchrast :). Vi åt typ nån biff, sås o potatis o sallad o fisk :PPppPP. Men åt inte allt :). De var inte sååå gott... Sen har vi svenska, fett trååk!? <3

GUUD JAG VILL HA EN ONEPIECE NU!!! :D :D :D. Här är min sparlista (saker som jag sparar till!!) <3

1. iphone 3 eller 3




2. ONEPIECE!!! ViLkEn tkr ni?!! (passar mig)
OnePiece Lusekofte Pink White Print OnePiece Pink ChessOnePiece PinkOnePiece One LoveOnePiece Pink (LW)
VILKEN PASSAR MIG!?

Kompisdagar!! :D

Hej alla ! :D Idag e jag glaad ;D. thihi vet inte vrf lixom ;P. Men kanske för att jag va med eve! Vi har typ hoppat studsmatta hela tiden nästan :P. Sen kom kusinerna o då hoppade vi oxå :P.

Och igår så kom ika, ella o eve. Vi hoppade, o hoppade o hoppade o satt vi datan :PPPPppppPPP. Vi hade jättekul ;P. Roliga dagar. Ojuste glömde säga att idag hade jag o elli barbietävling :P. Thihi jag vann typ :P. <3 men såg inte ut som en barbie. Men idag var det kallare än igår... :(. Jag gillar inte!
Men hoppas det är varmare imorn o på påsklovet för då kommer cecco o daniella!! :D Hoppas dom får ett fiint väder då :).

USCH USCH USCH på fredag har vi beeptest e typ sååååå närvöös!!! :O

Önska mig lycka till <33 :P

Ska försöka lägga upp bilder varje inlägg :)
jossans farmors kattunge för läänge sen! :D söt <3

ute dag <3

Idag har vi varit ute typ heela dan :D. Typ från 11 till nu ;).

Sarah sov över igår och vi typ la oss 12 o typ inan gjorde vi lite saker :P. Och Idag så kom nåra av mammas kompis o hennes söner som går i typ 1an o 2an o då så hoppa vi typ mäst, sen gick vi till skolan lite :P. Och så grillade vi korv. helbra o mysig dag!

Har lite ont i huvet nu har hoppat sönder miig ;S :P.

Snart så ere fnal mellan två klänningar! En som jag tkr om o den som fick flest röster :)

pussN
söta ! <3
de va typ för 2 år sen på hösten <2 (hemma hos jossan... typ <3)
hahha F A I L
splithopp! :PPP (fusk liite)
:*
Nu får alla komma oxå o hoppa ! ;D <3<3<3




Studsmattan, UPPE! <3

Nu e stutsis uppe! ;P. Jag, isa o aurora liite pappa satte upp den idag! Men det var ju mäst jag xP. Men iaf så eren uppe nu ! :D. Och har hoppat liite idag men ska hoppa mer nu! ;D Alla som vill får komma thihi <3.

Men innan jag går ut ska jag berätta från igår. Igår hade vi gäster men det var en av mammas kompisar så jag cyklade hem mormor o sov över där :). Sen idag så hade vi mysit på morgonoen o så, o sen åkte jag hem igen för att sätta upp stutsis :).

Idag har vi oxå gäster xP.

Nåån som vill göra nåt ?! <3

pussN

ego... ;P
tkr ni jag skulle passa i kort hår? typ sådär. Säg vad ni tycker!! ;D



Haha glass kl typ halv 8!

Hahaha B Ä S T A start på dan ju! ;D. Idag så börjar vi kl 8 o de e veckans V Ä R S T A dag så alla e ju döö-tröttaa! Men då på brommaplan typ vid halv åtta stog det en tjej där o delade ut GBs nyaste glassar o ba "här GB bjuder på en glass!" HAHA f1 bra vare ! O typ alla i engelska sprang fram ;D haha det ägde. Det passade ju också för alla var ju så trötta men så får man en sockerkik typ, G R A T I S! :D MUMS <3

Blåsig dag idag ;O. Inte kuul ;(. Pratade me farmor i mexico o ja... de va ugnefär 30 grader, kallt? AARRRGGGGHHH typ tar livet av mig om jag inte får sool !!!!!!! ;(! Och gissa vad det stog i METRO? "Ungefär var fjärde vuxen blir deppigare när det är ljust och sol o sommar." Man ba WWWWHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUTTTT!!!!!!!!??????? Eroom kneppa !? Nej jag tror dom skrev fel! Det ska ju stå "Ungefär varje person blir gladare när det är sommar och ungefär alla blir deppigare när det är mörkt o vinter." SOLKLART! Men nu ere iaf lite finare väder så ska ut o cykla en tur ;).

pussN
söt (a)

 SAKNAR EN KILLE!! ;( Känner mig fett L O N E L Y

trööttis!

Guud har varit så tröött idag!! Kom hem från stan nyss. Imorse vid 11 halv 11 så åkte jag o pappa in till stan. Vi handlade nåra böcker o lite saker på Clas Ohlson. Nu kom vi hem o vi har inte ätit lunch så e huungriig och dötrött :(.

glömt mobilen...

Hej alla! Idag hade jag utväcklingsamtal o det gick SUUPERbra!! :D :D. E jättenöjd :). Kom hem från moster idag. Och jag åt lunch med mamma! Vi åt chinamat, mums. Nu kom vi hem från och märkte att jag hade glömt min mobil! Och som säkert alla vet så är det inte konstigt för jag glömer ofta saker hemma hos folk ;D :P. ALLTID då alltså! ;). Så ni kan ringa hem till mig eller mamma om de e nåt ;).

Vi e lediga imorn igen, sköönt!

FYYY VAD JAG SAKNAR ITALIEEN!!!!!! ;( Asso kan man inte bara spola till den 28 april och så stannas tiden där och då är et alltid juni o vi får alltid stanna i ITALIEN!! YeeeeeeeeeYYY!! :D :D Jag tror att ALLA håller med om de för då ere oxå sommar!! O de e bäst o vintern SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST!!!!!!! :@

jag SAKNAR ! ;(

tjoo !

Haha hej alla ;D Sitter framför tvn hos moster i ska se en morden i Midsummer :). Vill bara säga de tihihi <3
Imorgon ska jag typ inte göra nåt spec förutom utväcklingsamtal.
ni da?<33

vårdag!

Hej alla söta och hoppas på glada, läsare!
Idag började jag dagen med spanska. Men läraren kom *tyvär* inte så jag hade ingen. Egentligen var ju det ganska bra för hade icke gjort läxan xP. Men spanskan börjar 20 i nio och skolan började 20 över nio så hade lite tråkigt ett tag :/. Sen kom Lisa och då gick jag ner till hennes korridor sen gick jag upp till mi igen och då hade fler kommit :D. Första lektion efter mentor time var svenska... :/. Sen hade vi lunch och sen musik sen engelska! Kort o bra dag.
Efter skolan följde jag med Astrid hem och vi gjorde lite matte, (väldigt lite xP) Men sen så åkte vi ut och cyklade runt kvarteret och då mötte jag Nicolai. (min kusin) Sen så cyklade jag och Astrid ett varv runt kvarteret med honom. Sen så gick jag och Astrid på en långpromenad, härligt! Sen åt vi lite och efter det så cyklade vi ännu 3 varv runt kvarteret xD. Skön ute-cykel dag! Och imorgon är ju vi lediga så då ska jag sova över hos moster, så jag gick till hene efter att ha varit hos Astrid.
Och nu sitter jag här! <3
VIKTIGT
Jag glömde ju säga att klänningarna från igår är från http://www.ellos.se/ ! Jag tycker att alla borde kolla där för dom har hur söta kläder som helst! <3

Men det här är ÄNNU VIKTIGARE!!
Ni MÅSTE rösta nu !! Asso ni som inte har ;D. Tipsa gärna min blogg till andra som ni känner. För sen snart om typ några dagar så kommer jag utse en som jag tycker är söt och den som fick flest röster och sen så får ni rösta på vilken jag ska köpa! :D
RÖSTA RÖSTA! :D <333




skolavslutningsklänning!

Funderar på ett skolavslutningsklänningen nu! Börjar bli dags... :P.
Här kommer några jätte söta! (rösta sen vilken ni tkr!)
nr 1:
by: ellos.se
nr 2
by: ellos.se
nr 3

nr 4  by: ellos.se
(en annan kanske bättre bild på den här:  by: ellos.se

nr 5
By: Ellos.se

nr 6
by: ellos.se
nr 7
by: ellos.se
nr 8
by: ellos.se
nr 9
by: ellos.se
nr 10
by: ellos.se
nr 11
by: forever21
thihi man får rösta på två nu eftersom de blev så många! <3

RÖSTA
RÖSTA
RÖSTA
RÖSTA
RÖSTA
!!!!!!!!!

utvecklingssamtal!

på tisdag o Onsdag har vi utvecklingssamatal o då så brukar vi ha typ "studiedag" o vi får läxor men nu har vi operation dagsverket så vi ska jobba istället... Men de gör inte mig nåt iaf ! ;) <3 E faktiskt nöjd med mina omdömen... <3

Cykeldag med michan! :D

Åh har varit en helbra helg! :D Men det är synd att den e sluut nu ;(. Men börjar och berätta från fredag eftermiddag :).

Efter skolan i fredags så skulle jag o Robyn göra nåt men hon slutade ett o vi 10 i tre lixom... och så skulle hon till typ tandläkaren o sen skulle hon ha dans halv 5 o sen kunde hon inte göra nåt efter :(. Så de gick inte :/. Men sen så typ var jag hemma o chilla o så :). 

Sen i lördags (igår) Så åkte jag o sarah upp till vällingby o åt lunch :). Jag åt SUSHI SÅÅÅKLART!! :D :D. Sarah åt kycklingtallrik :). Sen åkte vi hem typ 3 eller vi var hemma då. O då så gick Sarah hem o jag la mig o vilade va TRÖÖTT! Sen så hade jag konstskola halv 4 men asso skippade den... INTE bra men var så sjukt trött! För annars hade jag inte orkat vara med på ellies fest lixom ;). Så jag sov sen så typ 5 så började jag göra mig i ordning för ellis fest som började kl 6. Och typ 10 i 6 kom michan (hon skulle åka med oss och sova över efter), men jag hade glömt o slå in presenten så paketet blev helt**** :P. Jag köpte en parfym :). 

Det var jättekul på ellis fest :D. Förutom att jag råkade göra illa michans öra... (vill inte gå in på detaljer;)) Men som tur var gick det bra! Sen så kom mamma o hämtade oss kl 22. Och hemma så typ var vi inne lite på datan men sen så la vi oss o prata ;). 
Och idag så har jag o michan cyklat mäst det var faktiskt superhärligt! Först cyklade vi till mormor o hjälpte henne med att ta foton o fikade där. Sen åkte vi hem o åt lunch sen cyklade vi till vb :). Och sen till michan o där skulle vi sätta på lösnaglar på mig men det blev inte så bra för vi hade ett gammalt lös-naglars-lim  så dom lossnade o det blev kladdigt o så typ hela tiden... :/, så istället målade vi lila lagellack o sen rosa graffity på :). <3 Sen åkte jag hem i det här spöregnet :PPppPP, o vi åt middag o nu sitter jag här! :P Thihi mke att skriva :P <3

bjuder hära på nåra bilder ;) <3

haha ful !!! :O ;P

pussN <3


RSS 2.0